De uitwas-box

voor betonmixers

Gewoon meer efficiëntie: De uitwas-box zorgt te allen tijde voor schone voertuigen.

De spoelcabine is het beste antwoord op een nieuw, verscherpt milieubewustzijn en verhoogde milieueisen, want nu belanden er na het schoonmaken van de wagen geen ongewenste opeengehoopte betonresten meer in het milieu. Bovendien zorgt de intelligente spoelcabine voor een permanent schone verschijning van uw betonmixer, wat uw bedrijfsimago zichtbaar verbetert.

Voor meer netheid, reiniging en een beter imago

Tijdwinst en financiële opbrengst

Bild, die Auswaschbox geschlossen

Proper, economisch en efficiënt:
de spoelcabine voor cementwagens

De spoelcabine werd ontwikkeld voor het permanent schoon en efficiënt houden van cementwagens. Bovendien scoort de slimme spoelcabine met zijn eenvoudige bediening en de hoogste productiekwaliteit. Het specifieke doel: De wagens bevinden zich altijd in een propere staat.

Vaak worden cementwagens niet meteen na het lossen schoongemaakt. Dit beschadigt de voertuigen op lange termijn en leidt tot extra lange werkzaamheden, omdat de opgedroogde betonresten op een later tijdstip op een omslachtige wijze er moeten worden afgeklopt. Als dit bij meerdere ritten per dag gebeurt, kan dit oplopen tot een half uur of zelfs een uur tijd. De daarbij behorende tijd en financiële verliezen per jaar zijn eenvoudig te berekenen. Dankzij de spoelcabine kan u onnodige financiële verliezen beperken.

De spoelcabine – uw voordelen

De spoelcabine kan eenvoudig worden bevestigd aan alle gangbare betonmixers. Bovendien biedt hij u vele schone voordelen. We sommen hieronder de belangrijkste op:

Dankzij de eenvoudig te gebruiken spoelcabine staat uw wagenpark altijd in het beste daglicht.

Proper: Uw wagenpark in een goed daglicht

Die Auswaschbox, Grafik, einfach

Makkelijkste bediening

De spoelcabine op de betonmixer kan worden bediend door middel van een paar eenvoudige handelingen. Bovendien is alles altijd ter plaatse voorzien.

Die Auswaschbox, Grafik, Made in Germany

De hoogste kwaliteit – made in Germany

Met de spoelcabine kiest u voor een bijzonder veilig en robuust product.

Die Auswaschbox, Grafik, Farben

Kleurmodellen

Naast onze standaardkleuren bieden we de spoelcabine ook aan volgens uw persoonlijke voorkeur.

Die Auswaschbox, Grafik, Sparen

Kostenbesparend

De tijdrovende zoektocht naar een mogelijkheid om de cementwagen schoon te maken is vanaf nu voorbij. Dit scheelt algauw meerdere werkdagen per jaar.

Die Auswaschbox, Grafik, Service

Optimale service

Of u zich nu in Dubai, Hamburg of München bevindt: Als ontwikkelaar begeleiden we u uitvoerig ter plaatse tijdens de implementatiefase.

Die Auswaschbox, Grafik, Sauber
Die Auswaschbox, Grafik, Stressfrei

Stressvrij rijden

De anders gebruikelijke ergernissen met voorbijgangers, werfpersoneel maar ook mogelijke boetes leidt tot permanente stress. Echter, dankzij de spoelcabine voelen uw vrachtwagenchauffeurs zich altijd ontspannen.

Die Auswaschbox, Hebel, detail, Bild.

De werking van de spoelcabine
voor cementwagen

De spoelcabine is speciaal ontwikkeld om het geproduceerde slibwater na het lossen van de betonmixer optimaal te absorberen. Dus als de chauffeur de losplaats spoelt, loopt het vuile water door een slang in de opvangbak van de spoelcabine. Hierdoor blijft het oppervlak schoon en is het voertuig tegelijkertijd in een onberispelijke toestand.

Alvorens de betonmixer een volgende keer te laden, wordt de spoelcabine onder de menginstallatie geplaatst. Hier komen de betonresten en het slibwater in de recyclingvoorziening of in het slibwaterbassin terecht. Voor het uitspoelen van de spoelcabine kan ofwel de wateraansluiting van de installatie of die van het voertuig worden gebruikt, dit vereist slechts enkele eenvoudige stappen. Hierbij zorgt de ingebouwde ringspoeling voor een optimale waterverdeling en schept zo reinheid in de installatie. Proper!

  • Betonresten belanden niet meer in het milieu
  • Bewezen constructie voor cementwagens of betonmixers
  • Geen vastgekoekte klonters betonresten
  • Eenvoudig gebruik
  • Zelfreinigend door ingebouwde ringspoeling
  • Perfect waterdicht
  • Zeer economisch

Alle technische voordelen in één oogopslag:

Sterk – het service aanbod

De spoelcabine ging 25 jaar geleden van start en zorgde meteen voor tevreden klanten en schone voertuigen. Dat is tot op de dag van vandaag nog niet veranderd, enkel het ontwerp is gemoderniseerd. Meer informatie over onze schone services.

De spoelcabine kan op alle gangbare betonmixers worden geassembleerd. Uw mecanicien of monteur heeft hiervoor in principe maar een half uur tijd nodig. Uiteraard is er bovendien ook een technische handleiding inbegrepen.

Wij geven u de beste instructies en bieden u een gratis onderhoud ter plaatse voor de eerste bestelling: Een medewerker volgt ter plaatse de montage op. Hij leert uw werknemers ook hoe de spoelcabine te gebruiken.

Bouwondernemingen en cementwagenbestuurders zijn al meer dan 25 jaar enthousiast over de spoelcabine. Overigens hebben we nog geen noemenswaardige schade aan zowel de cabine als bijhorende accessoires gekend. Met andere woorden: U kunt zich aan de beste kwaliteit verwachten en doet dus een investering voor vele decennia.

Momenteel bieden we de spoelcabine in de kleur rood aan. Daarnaast leveren we de spoelcabine met alle plezier in de door u gewenste kleur, tegen een kleine meerprijs. U kan ons eenvoudigweg uw wensen meedelen.

Snelle assemblage op cementwagens

Onderhoud ter plaatse inbegrepen

Beste kwaliteit – made in Germany

Kleurkeuze en bijzondere verzoeken

Bestelling en assemblage
op de betonmixer

U geniet van onze knowhow op het gebied van bouwvoertuigen en betonmixers. Daarom adviseren wij u met alle plezier op uitgebreide wijze. Zodra alles duidelijk is, kunt u eenvoudigweg uw spoelcabine bestellen.

We begeleiden de montage ter plaatse

Als dit uw eerste bestelling is, zal een van onze medewerkers u gratis een bezoekje ter plaatse brengen op de montagedatum. Hij volgt de assemblage op de cementwagen op en informeert uw personeel over het optimale beheer van de spoelcabine.

Prijzen en bestelling

We willen bijdragen aan de properheid van ons milieu en van uw bedrijf: Met de spoelcabine voor betonmixers bent u in de toekomst ook aangaande dit belangrijke onderwerp steeds een stapje voor. Dit zijn goede argumenten waarom wij u de krachtige spoelcabine in de standaardversie aanbieden tegen een overtuigende prijs. Indien u een bestelling in het groot wilt plaatsen of extra verzoeken heeft zoals bijvoorbeeld een ander technisch ontwerp of een andere kleur, gelieve ons ook dan te contacteren. We stellen met alle plezier ook een persoonlijk aanbod op maat voor u op.

U geniet van onze knowhow op het gebied van bouwvoertuigen. Daarom adviseren wij u met alle plezier op uitgebreide wijze. Zodra alles is opgehelderd, zullen we een schriftelijke aanbieding voorbereiden. Vervolgens kunt u eenvoudigweg de spoelcabine bestellen en zal deze binnenkort al succesvol bij u in gebruik zijn.

Als dit uw eerste bestelling is, zal een van onze medewerkers u gratis een bezoekje ter plaatse brengen op de montagedatum. Hij volgt de assemblage op de betonmixer op en informeert uw personeel over het optimale beheer van de spoelcabine.

Eerst proberen, dan oordelen. Hebben we u reeds kunnen overtuigen van de vele voordelen van de spoelcabine, maar weet u nog steeds niet of de spoelcabine perfect bij u past? Probeer dan onze testaanbieding. Hierbij betaalt u eerst een aanbetaling als zekerheid - en test u de box vervolgens vier weken lang zorgeloos. Het resterende bedrag is achteraf te betalen. Of u stuurt ons de spoelcabine in de desbetreffende periode terug. We zullen uw voorschot dan onmiddellijk.terugstorten.

Bestelling en assemblage

We begeleiden de montage ter plaatse

Testversie spoelcabine

Vraag nu een offerte aan

Vraag nu een proefaanbieding aan

Over de onderneming

De spoelcabine werd 25 jaar geleden door Johannes Jürgen Schwarz uitgevonden en op de markt gebracht. Het idee ontstond toen hij als chauffeur van een cementwagen dagelijks voor een bouwonderneming op de baan was. Hij deed het werk graag, enkel het schoonmaken van het voertuig vond hij niet leuk. De voormannen stuurden hem weg van de bouwwerf of de voorbijgangers ergerden zich over de vuiligheid die hij achterliet – het stresseerde hem en kostte hem alleen maar veel tijd. Zo ontstond het idee voor een spoelcabine, waaraan hij meer dan een jaar thuis in een werkplaats werkte. Toen was het eindelijk zover: Het eerste prototype was vervaardigd en zou zichzelf snel moeten bewijzen.

 

Voor Johannes Jürgen Schwarz is de spoelcabine vandaag de dag meer dan alleen een goed idee, omdat dit het leven van vrachtwagenchauffeurs eenvoudiger maakt en betonmix fabrikanten helpt om efficiënter te werken en een beter imago te krijgen. Met andere woorden: Iedereen bespaart geld en tijd. De slimme spoelcabine heeft zich bovendien niet alleen bewezen in Duitstalige landen, maar wereldwijd ontdekken steeds meer betonmix ondernemingen de voordelen ervan.

Uw contactpersoon

We staan klaar voor u en uw wensen. Neem eenvoudigweg telefonisch of per e-mail contact met ons op. Tot gauw.

Die Auswaschbox GmbH i. L.

Westerharter Weg 11

87700 Memmingen

Service Hotline

Service

Die Auswaschbox, Hebel, detail, Bild.
Werbeagentur Bartenschlager Logo
Bild, die Auswaschbox geschlossen
Die Auswaschbox Logo
Werbeagentur Bartenschlager Logo